Fasiliteter som gir arbeidsdagen et løft


Et enkelt byggs fellesfunksjoner, kan egentlig aldri konkurrere med det rike tilbudet av fasiliteter som finnes i hjertet av sentrum. Men for å gjøre hverdagen for våre leietakere så enkel og sømløs som mulig, har vi fylt bygget med funksjoner som vi mener er med på å gi arbeidsdagen et løft.

Når du kommer inn i bygget, ankommer du Aftenpostens gamle ekspedisjonshall. Her var det i «gamle dager» et yrende liv med både journalister, politikere og de som ville tipse avisen om både små og store nyheter. Dette området skal nå tilbakeføres til gammel storhet. Det skal åpnes opp for publikum og bli et utadrettet areal som ønsker folk velkommen inn. Akersgata skal også stenges for trafikk, og sammen med den nye ekspedisjonshallen vil dette bidra til å skape et hyggelig byrom både for leietakere og besøkende.

Takterrassen

På toppen av bygget finnes det også en fantastisk takterrasse med utsikt. Her nyter du en kaffe og en hyggelig prat med en kollega. Parkering for sykkel i kjeller, gode garderober og et moderne treningssenter på bygget i regi av SATS, gjør Akersgata 51 til et fullservicebygg hvor det er godt å jobbe.

Personalrestaurant
Takterrasse
Sats treningssenter på huset
Sykkelparkering
Dusj & garderober

Oppgradert personalrestaurant

Etter noen timer på jobb, er det tid for matbit. Lunsjen nyter du i byggets egen personalrestaurant som nå skal oppgraderes for å sikre at dagens viktigste pause også blir dagens høydepunkt. Honningen som serveres, er kortreist og hentes fra egne bikuber på taket.

Ta kontakt med megler i dag!

Meld interesse