Bærekraft

Det viktigste bærekraftgrepet eiendomsbransjen kan ta, er å ta vare på de byggene som allerede finnes. Og akkurat det er gårdeiers hensikt i Akersgata 51. Byggets fantastiske kvaliteter tas vare på, samtidig som det nå får en bærekraftig oppgradering. Så mye som mulig av eksisterende byggematerialer tas vare på, samtidig som tekniske kvaliteter oppgraderes for mest mulig energieffektiv drift.

Nrep – pådriver for reell endring

Gårdeier er opptatt av sosial bærekraft og i Akersgata 51 jobbes det derfor med ulike konsepter som kan gjøre bygget til en positiv bidragsyter også på dette området.

Les mer om gårdeier

Omfanget av klimakrisens blir tydeligere for hvert år som går. Vi er stolte av at vi kan stå i bresjen for kutt av utslipp i bransjen ved å redusere klimaavtrykket og utvikle verktøy som industrien trenger.

Dette vil også hjelpe oss med å nå 2028- målene våre. Vi trenger mer handling for å redde planeten vår fra den alvorlige krisen den står i, og ønsker samarbeidspartnere velkomne til å bli med på å skape en fremtid der klimanøytrale byer er en virkelighet.»

– Claus Mathisen, CEO, Nrep

Ta kontakt med megler i dag!

Meld interesse