Akersgata 51

En verdig nabo til Regjeringskvartalet
Akersgata 51 byr på luftige og moderne kontorer i en modernistisk innpakning. Nå skal eiendommens originale kvaliteter forsterkes og løftes frem i dagen. Ferdig rehabilitert vil bygget være en verdig nabo til det nye Regjeringskvartalet som nå reiser seg på andre siden av gata. Selve Akersgata skal i tillegg gjøres om til et gatetun, noe som vil åpne opp området og gjøre det til et attraktivt og pulserende byrom.

Ledige arealer:

2. etg. – 800 kvm

5. etg. – 1300 kvm

Moderne kontorer – tett på alt som skjer i Oslo

Akersgata 51 er et av Oslos mest sentrale kontorbygg. Eiendommen fra 1964 ble bygget for Aftenposten og frem til 2003 tok de herfra pulsen både på det nasjonale og internasjonale nyhetsbildet. Bygget står nå foran en betydelig oppgradering og med det settes eiendommen i stand til å fortelle nye historier – dine historier.

Vegg i vegg med det nye Regjeringskvartalet som nå reiser seg, ligger Akersgata 51. Den sentrale beliggenhet gjør at flere av landets ledende mediehus i flere tiår har vurdert nettopp dette som beste beliggenhet for sine aktiviteter.

I Akersgata 51 er man i hjertet av hovedstaden

Herfra er det ikke bare kort vei til alt Oslo har å by på både av shopping og spisesteder, man er også tett på både trikk, t-bane og tog. Med kontorer i Akersgata 51 får man moderne kontorer i en modernistisk innpakning, sentralt i Oslo og tett på alle kollektivknutepunkter.

Les mer om eiendommen

Et naturlig førstevalg

Akersgata har i alle år vært et naturlig førstevalg for landets ledende mediehus. Forklaringen er åpenbar, ikke bare er mediehusene her tett på både Storting og Regjering, de er også midt i Oslo sentrum og alt hovedstaden har å by på.

Les mer om beliggenhet

Ta kontakt med megler i dag!

Meld interesse